Εκδηλώσεις2021-03-01T19:44:51+03:00

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ (WINDSURFING)

Ο Ναυτικός Όμιλος Λίμνης  για  πρώτη φορά στην ιστορία του θα διοργανώσει αγώνες ιστιοσανίδας (Windsurfing)

Αν και μόλις δύο χρόνια ο ΝΟΛ καλλιεργεί το άθλημα της ιστιοσανίδας,  η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές μας ,  ανέθεσε  στον Όμιλό μας την

Windsurfing Αναψυχής

Windsurfing Αναψυχής

Ομάδα ενηλίκων και ανηλίκων αθλητών όπου μαθαίνουν windsurfing με σκοπό την αναψυχή και την εξάσκηση χωρίς την συμμετοχή σε αγώνες. Τα μαθήματα γίνονται με τη μέθοδο ιδιαίτερων (personal training) ή μικρών ομοιογενών ομάδων ( group training).

Αγωνιστική ομάδα windsurfing

Αγωνιστική ομάδα

Αθλητές 13-19 ετών με αρκετή αγωνιστική εμπειρία τρέχουν στις κατηγορίες Techno 293 και Techno 293 Plus χωρισμένοι σε ηλικιακές κατηγορίες U-13, U-15, U-17 και U-19.

Προαγωνιστική ομάδα windsurfing

Προαγωνιστική ομάδα

Τα παιδιά μετά την ακαδημία κατά τους χειμερινούς μήνες (Σεπτέμβριο-Ιούνιο) συνεχίζουν την εκπαίδευσης τους σε πιο προχωρημένο επίπεδο και συμμετέχουν στους πρώτους τους αγώνες windsurfing Ανάπτυξης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση Δελτίου αθλητού.

Ακαδημίες surfing

Ακαδημίες

Παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα όπου μαθαίνουν τα βασικά για να ταξιδεύουν σε σχετικά εύκολες συνθήκες . Οι ακαδημίες γίνονται τον Ιούλιο και Αύγουστο και κυρίως τις πρωινές ώρες

WINDSURFING (ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ)

WINDSURFING (ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ)

Το windsurfing είναι ένα συναρπαστικό ιστιοπλοϊκό αγώνισμα όπου η επιδεξιότητα, η ταχύτητα, οι εντυπωσιακοί ελιγμοί, τα tricks το καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στο κόσμο σε μικρούς και μεγάλους. Χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες, το αγωνιστικό windsurfing, το freeride και το freestyle.

Στον

Go to Top